Linnéa Hedström

Tankar kring min träning

Jag har tränat hela mitt liv men när jag längre inte kunde träna på samma sätt som innan olyckan gick luften ur mig. Jag fortsatte träna utifrån den förmåga jag hade och det har hjälpt mig till det jag är idag. Men för ett tag sedan så blev jag fast besluten om att nu försöka bygga upp den drömkropp jag vill ha. Jag började snabbt byta ut kosten och började träna ännu mer. Jag kände verkligen att jag älskade min nya livsstil. Jag kände mig stolt över att kunna säga nej till en semla och istället äta en frukt. Jag klappade mig på axeln när jag tränade 2 pass om dagen istället för 1. Jag rent utsagt trivdes med det...

...trodde jag. Jag började nu mer sluta gå ut och träffa folk. Alla dem där luncherna med vänner som får mig att le oftare togs bort. Den där glädjen och förväntan jag hade när jag brukade stå och laga mat på kvällarna försvann när jag helt plötsligt nu gjorde matlådor för en hel vecka med samma tråkiga råvaror. Livet jag trodde var mer hälsosamt var helt tvärt om för mig. Mitt välmående försämrades utan att jag egentligen kunde sätta fingret på varför, men nu förstår jag.

Livet är så mycket mer än att bara tänka på det ytliga hela tiden. Vi lever i ett ytligt samhälle där sociala medier påverkar oss ständigt. Just nu känns det som sociala medier styr våra normer och värderingar om hur man ska vara och inte. Det är lite älskligt faktiskt. Jag kommer aldrig sluta träna men jag kommer aldrig heller låta träningen gå ut över något som får mig att må bra. Det är inte värt det.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas