Linnéa Hedström

Äta bör man annars dör man

Och så var jag tillbaka med lite middagstips. Denna gång en klassiker som aldrig kan bli fel. Stekt kassler med egen gjort potatismos och egen gjord champinjonsås fick denna onsdagsmiddag stå för. Super simpel rätt verkligen, finns inget svårt med det alls. Juste här är också mina första bilder från nya kameran, vad tycker ni? 

Kassler bitarna är bara stekta i lite olja. Moset gjorde jag på kokad potatis som jag vispade ihop med lite mjölk, smör och salt med en elvisp. Champinjonsåsen gjorde jag på färska champinjoner som jag förvällde i en torr stekpanna innan jag la ner dem i en kastrull och tillsatta mjöl, grädde, buljong och kinesisk soya. Såsen får den perfekta sältan och den gyllenbruna färgen utav soyan. La upp maten tillsammans med lite färska tomater och hackad persilja på topp. Mums!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas