Linnéa Hedström

Kategori: Beauty

VEGANSKT SMINK

För några dagar sedan fick jag hem ett bud. Det var ett paket från Svear by lux. Hade aldrig hört talas om det tidigare men det är i alla fall ett ny lanserat märke som bara lanserar veganskt smink. Jag fick 4 ögonskuggor som alla är i glitter vilket jag vanligtvis inte använder men det kan vara kul att ha om man ska göra någon annan sminkning i något sammanhang. Jag fick också 3 olika highlighters och dem har jag även swatchat. Dem är väldigt pigmenterade, jag kan dock inte säga något om hållbarheten men kan återkomma med det.

Sleek - Au naturel

Palett - HÄR

Denna ögonskuggspalett fick jag hem från Madlady.se för några dagar sedan. Älskar den! Paletten har verkligen dem där färgerna jag till mesta dels använder mig utav. Skuggorna är bra pigmenterad och paletten är verkligen värd pengarna. Sleek är ett budget märke med bra kvalitet. Har en del andra produkter från dem och finns inget jag skulle vilja klaga på. 149 kr kostar den och då får man 12 skuggor. Väldigt bra pris tycker jag. Gå in på marlady och köp den eller kika in på H&M som också säljer märket. Dock brukar den ofta vara slut där.

20% på allt på madlady

This post contains affiliate links.
20% off malady

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE

Idag firar madlady.se att dem fått 200k på instagram och ger alla 20% på ett helt köp. Jag samlade ihop mina 5 skönhetsfavoriter som ni ser ovan. Skynda och fynda!

Bästa locktången

Bästa locktången utan att överdriva. I fredags var jag inne på Åhléns för att kika på ögonfransar, hittade tyvärr inte dem jag skulle ha utan hittade denna locktång istället. Det är en slide curler från Björn Axen OBH Nordica. Tur som jag hade var det 50% på den så fick halva priset på 769:- Vilket blev 385 ;- typ. Testa den även när jag skulle bort på fest samma kväll och här ovan ser ni resultatet. Tycker verkligen lockarna blev fina och naturliga. Men det bästa kanske var att det inte ens tog 20 minuter för mig att locka. I vanliga fall behöver jag nästan en timme på mig. Denna tång är verkligen ett tips.

Slösa eller spara

dipbros

 

Som ni känner till så har alla produkter från anastasia beverly hills varit sjukt hypade. Bland annat har deras dipbrow pomade varit det som folk rekommenderat. Jag köpte själv en pomade i höstas och är sjukt nöjd med den men ifrågasätter mig själv om det verkligen är värt pengarna och om det inte finns något bättre alternativ. Då hittade jag denna från milani som är hälften så billig och där ingår även penseln. Anastasias diprow pomade brukar kosta runt 250 och även penseln till den ligger på samma pris. Jag märker ingen som helst skillnad på dem två produkterna. Anastasia är fortfarande bra, men det finns märken som väger upp i kvaliteten ändå till ett mycket rimligare pris. 

Färgbomb

Nu har jag beställd hem denna färgbomb. Har under en längre tid tyckt att mitt hår skiftat i den gula nyansen och jag vet inte riktigt om jag gillar det. Gillar när det blonda håret går i mer kalla toner. Eftersom jag inte har färgat hår kanske inte detta fungerar men jag hoppas att den kan bidra med lite kallare ton. Var ute i Västerås och kika efter denna och då låg dem på 249;- men sen när jag kikade lite på datorn hemma då hittade jag exakt samma produkt på cocopanda.se till endast 109;- så då slog jag till. Det är iallafall värt ett försök.