Linnéa Hedström

Kategori: Hemma hos mig

DIY - Vitrinskåp

DIY vitrinskåp

 

Såhär blev det med mina nya vitrinskåp som jag suttit ihop själv. Förr hade jag två långa glasskåp med har länge velat byta ut dem till ett par lägre. Jag tycker dessa fyller ut rummet bättre och det passar bättre in till min andra inredning. Just nu har jag bara ställt lite dekoration uppe på skåpen men jag planerar att antingen ha en stor spegel ovanför eller någon tavla. Men det vår vänta ett tag nu. För övrigt är jag riktigt nöjd med skåpen.

Ny matta till vardagsrummet

Nu har jakten på matta till vardagsrummet äntligen tagit slut. Jag har hittat den perfekta mattan på mio. Det är en viskosmatta som går i grå/beige och blå som kommer passa perfekt under vår gråa vegas soffa. Mattan kommer vilken vecka som helst. Nu ska jag bara hitta matchande kuddar som går i den blåa nyansen samt kanske någon grå kudde. Jag är super nöjd iallafall. Mattan finns i två storlekar och jag köpte den störta. Mattan som jag köpte kostar 2995kr men modellen som är mindre är också billigare.

Min nya taklampa

Efter många om och men har jag fått upp mina nya taklampa i vardagsrummet. Jag vet att det inte blev så bra bilder med det var svårt att fota när det var mörkt och lampan var tänd. Ja, ja hoppas ni ser hur den ser ut i alla fall. Jag är äntligen nöjd, först fick jag en trasig lampa så jag ju tvungen att skicka tillbaka och byta till en ny. Men älskar den verkligen. Den är från Ellos och kostar 1599;-. Dock brukar Ellos ofta ha kampanjkoder så se till att utnyttja dem om ni handlar där. 

Direktlänk till Ellos

Nya koppar

Här har ni mina nya fina koppar från Mio. Såg dem på internet så jag var tvungen att köpa dem när jag såg dem i butik också. Älskar verkligen den blå färgen och mönstret. Köpte 8 stycken och dem var inte dyra alls, 19kr styck. Det tycker inte jag är så farligt för riktigt snygga koppar. Tog dock dem sista men de kanske får in dem igen så håll utkik.

Ny taklamapa från Ellos

lampa från ellos

 

Här är den nya taklampan som jag beställde förra veckan. Den kommer från Ellos och påminner lite om shuffle lampan från By Rydéns. Ska ha den i vardagsrummet och flytta den jag har nu där till hallen. Tror det kan bli bra. Eller jag hoppas det i alla fall. Lampan ligger på 1599kr men jag fick en rabattkod hem på posten som var 50% på valfri vara så det blev bara 799kr. Hur bra som helst ju!

Hortenisor i min favoritvas

Vas - Mio // Hortensior - Stures heminredning

Igår var jag som sagt ner en vända på stan och fick med mig ett par blommor hem. Här är dem i alla fall. Jag älskar blommor och tycker till livar upp ett hem så otroligt mycket. Helst så föredrar jag riktiga blommor men när blommorna jag haft vissnat så har det ekat tomt i denna vas och tycker det har sett så tråkigt ut och det var därför jag köpte dessa som jag kan stoppa i innan jag hunnit köpa nya äkta blommor. Tyckte det blev fint och det passar så bra på marmorbortet. Blommorna kostade endast 35kr styck.

Nya sänglampor

Jotex

 

Beställde precis hem två nya bordslampor från Jotex. Tycker dem är så himla fina med den guldiga foten och kommer passa perfekt in till sovrummet. Billiga var dem också så det var ingen mening att tveka. Letar också efter en stor spegel med guldkant som jag kan ha ovanför sängen. Men ett steg i taget.