Linnéa Hedström

Kategori: Hemma hos mig

Hemma hos mig

Som sagt en ny kategori. Nu när jag har ett eget hem och inreder mina egna rum kan det vara bra att samla alla inlägg på en gemensam plats därför valde jag att göra en ny kategori som heter hemma hos mig. Hoppas det blir lättare då att hitta.

Matbordet på plats

Äntligen är matbordet på plats. Som jag nämnde tidigare så var ju mitt bord av på mitten när jag fick hem det så jag fick ett nytt. Jag hade beställt ett bord i 110cm diameter men det fanns inget sådant färdigt utan dem hade bara 120cm i diameter färdig slipad så jag tog det och det blev verkligen perfekt i storlek. Nu fattar lite snygg dukning i form utav underlägg, lite ljus och någon vas kanske. Lägenheter börjar sakta men säkert forma sig till ett hem.

Mini kaktusar

För någon måndag sedan köpte jag dessa små fina mini kaktusar. Tycker den är så himla fina. Tycker kaktusar överlag är snyggt att inreda med men ibland kan dem vara riktigt dyra, men dem lever ju otroligt länge. Köpte i alla fall dessa minisar på jobbet alltså IKEA för bara 49;- och inte styck då utan det priset för alla 3. Vilket kap va? Tips, tips.

Hemleverans

Och så anlände äntligen min leverans med mitt marmorbord och dessa stolar. Men det tråkiga var att när jag öppnade paketet med bordet var marmorskivan av på mitten. Jag blev så himla besviken... Den har alltså krossats under frakten och nu hoppas jag verkligen att jag får ett nytt och att jag inte behöver betala för detta. Men det är så himla surt när man har väntat länge på något. Om jag får ett nytt kommer jag kanske inte få det för än mars :( Aja stolarna är jag iallafall super nöjd med. As häftigt med plexiglas stolar ju. Nu hoppas jag verkligen att det löser sig med bordet.

Mitt vardagsrum

my living room

 

Här kan ni se delar utav mitt vardagsrum. Bordet och stolarna har inte kommit ännu men dem är påväg. Är så spänd och hoppas det blir fint där. Nu är sökandet efter den perfekta mattan igång och jag är inne på någon lite mer orientalisk i grå, blå vita färger. Vi får se, måste kika runt lite mer och vänta på tills matbordet kommit på plats. 

Posters

Nu har dessa posters kommit som jag beställde i mellandagarna. Pappa var här och hjälpte mig att sätta upp dem. Det gjorde otroligt mycket på den tråkiga vita väggen. Nu har jag kollat in en golvlampa som jag ska köpa och ha bredvid soffan. Har så mycket idéer om hur jag ska inreda. Håller redan på att byta ut en massa som jag köpt för inte alls så länge sedan. Dessa posters är från Desenio.se och ramarna från Ikea.