Linnéa Hedström

Kategori: Nytt i garderoben

I min nya keps

Här är två snapshots på mig i min nya keps. Gillar den verkligen. Jag kan tänka mig att matcha den med sen lite mer söt outfit för att bryta lite samtidigt som jag kan se mig ha den till en lite mer streetoutfit också. Jag tycker det är sjuke snyggt med keps så jag hoppas verkligen att den kommer till användning. Som jag sa i videon nedan kostade den 99:- på H&M och jag beställde den från hemsidan.

 

This bag tho!

the perfect bag

 

Hur fin är inte denna väska!? Gick in på H&M på internet av en slump och fick syn på denna goding. Jag vet att jag har extremt mycket småväskor men ingen i denna blå/gråa färg. Jag längtar verkligen tills den kommer och den kommer vara så fin till ljusa eller svarta kläder. Älskar att det är guld detaljer också. Väskan kostade 249;- och vår en utav dem grejerna jag klickade hem.

The perfect heels

Förra veckan köpte jag dessa snygga sandaletter. Hade sett dem på bland annat Therese Lindgrens youtube och tyckte dem såg extremt sköna ut. Jag var bara tvungen att springa iväg och köpa dem och tur hade jag. Det fanns bara ett par kvar i min storlek. Dem passar min fot perfekt och klacken är inte alls hög vilket gör att dem är super sköna att gå i. Dem kostade 399kr på Din sko. Perfekta sommar klackarna.

NUDE Slip-on

I fredags var jag på utförsäljning. Märket NUDE of Scandivaia hade utförsäljning här i Västerås. Det fanns skor i mängder och jag fick tag i ett par slip on skor som jag sedan innan hade kikat på men tyckt att priset varit lite väl högt. På utförsäljningen fanns det 1 par svarta i storlek 37 så jag slet åt mig dem direkt. 600kr fick jag betala och i butik kostar den fortfarande 1999kr. Vilket kap va?! Älskar den tandade sulan och att det är lite platå på dem så man kommer upp en bit. Sen dragkedjorna på sidan gör så mycket. Perfekta skor att använda till någon fin klänning eller jeans och någon topp. Nöjd!

Adidas Originals Stan Smith

Hej, nu var det ett allt för länge sedan. Det har inte hänt mycket sedan dess, inte mer än att jag börjat spela fotboll igen, arbetstränat på en annan avdelning och att solen skiner mer än någonsin. Då våren kom från den ena dagen till den andra passade jag även på att köpa nya vårsneakers. Var inställd på ett par helvita Superstars men när jag fick syn på dessa kunde jag inte låta bli. Så coolt mönster och i en offwhite färg, drömmen. Skorna finns att köpa HÄR och kostar 949;-

New bag

Förra veckan fick jag hem denna som jag beställt. En perfekt väska till vardagen. Ville verkligen ha dem kamel färgade då jag har så många svarta redan men den var slut då. Men nu har jag sett att den kommit in igen. Så typiskt. Man kanske kan ha 2? Den kommer från River Island men går att beställas HÄR för 299kr.