Linnéa Hedström

Johnells

Johnells

 

När jag skulle gå till jobbet såg jag att Johnells precis öppnat här i Västerås. Dem har öppnat sin butik i shoppingcentret på erikslund. Trodde Johnells bara fanns i Stockholm men tydligen har dem butiker lite runt om i landet. Johnells har ett stort utbud utav olika märkeskläder. Dem har märken som Calvin Klein, Filippa K, Tiger of sweden, Steve Madden, Primeboots, JOFAMA, m.m. Jag själv investerar sällan i märkeskläder, det kan hända då och då. Men jag blev ändå glad när jag såg att dem hade öppnat här för ibland kan jag vara ute efter något speciellt och då är det skönt att ha en fysisk butik att gå till så man slipper beställa på internet.
 
Jag kollade in deras webbshop Johnells.se och blev helt kär i skorna från Steve Madden, ni ser dem på bilden ovan, visst är dem snygga? Dock är jag rädd för att klacken är lite väl ostabil och smal för mig. Och underklädssetet från Calvin Kein har jag länge velat ha. Det ser otroligt skönt ut. kanske ska ta mig in där och köpa mig ett sådant. Men är osäker på om jag ska ta ett vitt eller grått. Vad tycker ni?

Tankar

Nu kommer jag göra något som inte tillhör vanligheten. Jag kommer blotta mitt inre. Jag pratar inte gärna om mina känslor, jag skäms för att jag känner. Och jag känner ännu mer för att jag skäms. Jag skriver inte det här för att hämta empati hos någon, jag skriver heller inte det här för att ni ska veta. Jag skriver endast för att få mig att öppna mig, för att helt enkelt hjälpa mig själv. Jag har många gånger funderat på varför det händer. Varför får jag ångest? Vad har jag gjort för fel? Är det någon annan som gjort något? Men det finns inga svar. Ångesten bara kommer, den smyger sig på när jag minst anar det.

Första gången jag fick en panikångest attack kommer jag ihåg att jag kände mig så ensam trots att det var mer än 30 personer i närheten. Jag tänkte, hjälp mig någon innan jag kvävs. Jag fick inget syre, jag andades bara på ytan. Det kändes som jag balanserade på en lina när jag i själva verket stod på det planaste golvet med dem stadigaste skorna. Jag var helt övertygad om att jag skulle dö, det fanns ingen återvändo. Hjärtat rusade och blicken flackade och jag var rädd för att göra något okontrollerat. 

Idag får jag ofta ångest attacker och jag vet fortfarande inte hur jag ska hantera det. Jag blir lika rädd varje gång. Jag kan inte vara den glada Linnéa som jag var förut, för jag går på helspänn hela tiden för jag vet att nästa attack kommer att komma men jag vet bara inte när.  Efter allt som hänt så har jag förstått att jag inte är odödlig. Döden har kommit mig så nära. Jag är så rädd att förlora någon. Jag tänker på döden varje dag. Jag är så rädd för att dö. Döden dödar mig.

All black

Väska stor - Ebay // Väska liten - H&M // Blus - Bikbok // Bootcut jeans - H&M // Skor - NUDE of scandinavia

Blev en all black outfit igår. Gillar verkligen mina nya jeans som jag hittade på H&M för endast 199kr. Har så svårt att hitta bootcut jeans som passar min längd men dessa var perfekta!

 

Söndags brunch

Idag var jag, Eric, mamma och mormor på brunch på plaza hotel här i Västerås. Det fanns massa gott att frossa i. Bland annat räkor, våfflor, pannkakor, lax, desserter m.m. Vi alla blev så nöjda och mätta. Det är perfekt att göra något i den här stilen på söndagar som oftast alltid är tråkiga. Brunchen kostade 198 kr och det är verkligen värt det. Bra är också att man inte behöver boka bord utan man kan bara komma dit och käka. Alltså behöver det inte vara planerat utan man kan göra det spontant vilket jag gillar.

Nu på eftermiddagen var jag och pappa på VSK match. 3-3 blev det, inte jättebra då vi behövde 3 poäng, men men. Nu ska jag laga lite sprödbakad torsk. Köpte nämligen färsk torskfilé billigt som jag vill utnyttja. 

Pointed heels

spetsiga klackar

 

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE
 
Skort med spetsig tå är verkligen något som man antingen hatar eller älskar. För ett år sedan hade jag aldrig suttit på mig skor utav den typen men idag tycker jag att det är så himla snyggt. Tänk att man kan ändra sig. Jag själv äger bara ett par spetsiga pumps. Men dem är lite svåra att gå i och passar inte riktigt till en vardagsoutfit. Jag skulle verkligen vilja köpa mig ett par boots med spetsig tå. Nummer 1 är min favorit och dem kommer från Henery Kole.

Nude is the new black

Artikel - HÄR

Nude, kräm, beige och kamel, ja kalla det vad ni vill. Men som ordspråket lyder, kärt barn har många namn. Denna kulör har varit uppe på tapeten länge och är årets trendfärg. Även fast vi alla älskar att bära svart så har denna nyans slagit sig in som en ny favorit hos många modeikoner. Är du sugen på att veta hur du ska bara upp färgtonen. Kolla in här!

Min fjärde artikel är nu publicerad. Kommentera gärna vad ni tycker!