Linnéa Hedström

Kategori: Tips

RICMOND AND FINCH

Hur snygga är inte dessa mobilskalen från RICHMOND AND FINCH. Gillar verkligen dem så mycket. Marmor- och mässingstrenden fortsätter verkligen i allt likaså på dessa mobilskal. Jag diggar alla färger och kombinationer men här ovan har jag tagit fram mina 3 absoluta favoriter. Utav dessa tre är det gröna skalet i marmor min nummer 1. Så fint med gulddetaljen nertill också. Ett sådant skal kanske vore ett bra tips som present till någon? Varför inte i studentpresent? Tycker faktiskt att det passar till både tjejer och killar. Dessa skal kostar 399 kr vilket vissa kan tycka är lite för dyrt för ett skal. Men jag tycker det lätt är värt det då dem är otroligt snygga och är en perfekt detalj eller accessoar till en outfit. Men sen har jag hört att skalen ska ha en väldigt bra kvalitet och trots allt  kanske de är det som är det viktigaste. Hade absolut inte tvekat på att köpa ett skal om det inte vore så att jag är så himla klumpig och tappar min mobil ofta. Jag behöver ha min mobil i en plånbok. Suck. Om ni är intresserade och vill köpa skalen så finns dem här.

Vilken är eran favorit?

Favoriter på youtube

THERESE LINDGREN - Min absoluta favorit youtuber. Älskar hennes vloggar. Man har fått följa hennes liv på djupet och hon delar verkligen med sig utav det mesta. Älskar att hon är så personlig och det är det som gör att jag gillar henne så mycket. Hennes energi för att man inte kan sluta kolla.

HELEN TORSGÅRDEN - Är en utav mina störta inspirationer när det gäller skönhet. Hon gör så extremt bra tutorials och det är lätt att hänga med om man är nybörjare. Det var också Helen som var den största källan till att jag började intressera mig utav smink. Jag kollade på hennes sminkvideos dag ut och dag in. Kan verkligen rekommendera att kolla in hennes kanal om ni behöver tips och tricks när det kommer till skönhet,

ANDREA HEDENSTEDT - Allting började med hennes blogg, har läst den sedan länge och har alltid älskat den. Men det var inte för än typ några månader sedan Andrea började med youtube på riktigt. Och självklart älskar jag hennes kanal också. Man får följa med henne och hennes liv. Hennes videos är alltid av hög kvalitet vilket gör att det blir så intressant att kolla på.

DIY - Vitrinskåp

DIY vitrinskåp

 

Såhär blev det med mina nya vitrinskåp som jag suttit ihop själv. Förr hade jag två långa glasskåp med har länge velat byta ut dem till ett par lägre. Jag tycker dessa fyller ut rummet bättre och det passar bättre in till min andra inredning. Just nu har jag bara ställt lite dekoration uppe på skåpen men jag planerar att antingen ha en stor spegel ovanför eller någon tavla. Men det vår vänta ett tag nu. För övrigt är jag riktigt nöjd med skåpen.

Sunglasses

Sunglasses

 

Eftersom sommaren snart är här kanske det är dags att investera i ett par nya solbrillor. Solglasögon är en utav mina favorit accessoarer på sommaren. En utav sommarens solglasögontrend är glasögonen som är cateye formade. Jag tycker det kan vara så snyggt ibland och vill verkligen investera i ett par sådana. Älskar dem silvriga uppe i högra hörnet med spegelglas. Alla dessa glasögon kommer från lensway.se så gå in och kika där.