Linnéa Hedström

Kategori: Träning och hälsa

Favorit smoothie

Här kommer ett litet recept på en utav mina favorit smoothies. Älskar verkligen denna, den smakar så fräscht och jag blir så mätt utav den. Brukar göra smoothie till frukost eller som mellanmål. I denna har jag i alla fall:

Vaniljkvarg
Fryst mango
Jordgubbar färska/frysta
En halv pressad citron

Tankar kring min träning

Jag har tränat hela mitt liv men när jag längre inte kunde träna på samma sätt som innan olyckan gick luften ur mig. Jag fortsatte träna utifrån den förmåga jag hade och det har hjälpt mig till det jag är idag. Men för ett tag sedan så blev jag fast besluten om att nu försöka bygga upp den drömkropp jag vill ha. Jag började snabbt byta ut kosten och började träna ännu mer. Jag kände verkligen att jag älskade min nya livsstil. Jag kände mig stolt över att kunna säga nej till en semla och istället äta en frukt. Jag klappade mig på axeln när jag tränade 2 pass om dagen istället för 1. Jag rent utsagt trivdes med det...

...trodde jag. Jag började nu mer sluta gå ut och träffa folk. Alla dem där luncherna med vänner som får mig att le oftare togs bort. Den där glädjen och förväntan jag hade när jag brukade stå och laga mat på kvällarna försvann när jag helt plötsligt nu gjorde matlådor för en hel vecka med samma tråkiga råvaror. Livet jag trodde var mer hälsosamt var helt tvärt om för mig. Mitt välmående försämrades utan att jag egentligen kunde sätta fingret på varför, men nu förstår jag.

Livet är så mycket mer än att bara tänka på det ytliga hela tiden. Vi lever i ett ytligt samhälle där sociala medier påverkar oss ständigt. Just nu känns det som sociala medier styr våra normer och värderingar om hur man ska vara och inte. Det är lite älskligt faktiskt. Jag kommer aldrig sluta träna men jag kommer aldrig heller låta träningen gå ut över något som får mig att må bra. Det är inte värt det.

 

Sjögräsnudlar

Igår åt jag något annorlunda. På senaste tiden har jag försökt äta mer kalorisnål mat och jag hoppas det ska hjälpa mig att gå ner lite i vikt. Sofia tipsa mig om dessa nudlar som endast innehöll 4 kcal per portion. Sjögräsnudlar. Låter kanske inte så inbjudande men det fungerade faktiskt. Man kan ha dem i nudelsallad eller byta ut mot pasta och så. Själv åt jag det tillsammans med en kycklinggryta jag gjort på grönsaker, kyckling kokosmjölk samt grön curry. Super god! Försökte få en bra bild på hur nudlarna såg ut men lyckades inte. Dem finns iallafall att köpa på nästan alla livsmedelsbutiker.

Whey 100%

Hej på er. Egentligen tänkte jag bara tipsa om dessa protienpulver jag fick hem förra veckan. Förut har jag inte velat ta det för jag har tyckt det varit sjukt äckligt så då känns det bara onödigt men nu har jag verkligen hittat det perfekta! Köpte både vanilj och päronsplitt och jag älskar verkligen päronsplitten, den är så himla god. Skulle gärna vilja testa strawberry cheesecake också men det får bli nästa gång. Ni kan nu köpa det till ett kampanjpris klicka bara på länken nedan.

ORDER HERE

Träning

Hej på er!
Precis avklarat intervaller i spåret. Sprang 600m, 400m och 200m intervaller och totalt blev det 5km. Så jäkla skön känsla när det är klart. Nu gäller det att jobba upp sig konditionsmässigt och än så länge har jag motivation så det känns bra. Igår spelade jag match, det skulle bli något inhopp trodde jag, men gud så fel jag hade. Jag spelade faktiskt hela 90 minuter. Fick lov att spela smart för att orka och jäklar vad kul det var. Nu ska jag käka lite kvarg sen ska jag ta en pn.
Hörs!