Linnéa Hedström

Kategori: Vardag och allmänt

Belinda 25 år!

Fina Belinda som vi firade i lördags men som egentligen fyller år idag.

Lite utav den maten vi åt, blev pasta också men fick ingen bild på det.

Viktor (Erics kusin) och Erics Nonna och Nonno (mormor och morfar)

Erics Nonna och ballongerna som Belinda fick

Lite utav allt fika vi smaskade i oss

Jag och fina Laura.

Här är en liten bildbomb från i lördags när vi firade Belinda. Hon fyller egentligen år idag 5 september. Maten gick i italienskttema och var otroligt gott som vanligt. Vi blev kvar där hela kvällen och tror vi var hemma igen vid halv 12 på kvällen så det blev en lång dag. Jag var så mätt när jag kom hem så jag kunde knappt somna. 

Igår var jag iväg på match hela dagen, åkte hemifrån vid halv 9 och var hemma halv 6 på kvällen så mer än att åka på match hann jag inte. Nu är det måndag och jag måste verkligen rusa till jobbet. Vi hörs!

Födelsedagsbrunch

Ungefär såhär såg min lördagsförmiddag ut. Sara fyllde år och vi ville fira henne så vi passade på att bruncha tillsammans. Även denna gång blev det på Plaza hotell. Tycker för övrigt att dem har en kanon bra brunch som verkligen är prisvärd. Vi pratade och avnjöt maten i nästan 2 timmar, det blev även presentöppning på det. Efter att vi hade käkat gick vi en runda på stan för att kolla lite innan det var dags för mig att ta mig vidare till nästa födelsedagsfirande.

Sara flyttar till Prag på tisdag så det blev en liten avskedsbrunch också kan man säga. Men jag och några till tjejer har pratat om att åka dit i höst eller vinter. Hoppas verkligen det blir av så man har något att se fram emot.

En trend mjuk som sammet

Artikel - HÄR

I veckan fick jag besked om att jag for fortsätta som skribent på klänningar.se. Det gjorde mig så himla glad. Nu är jag verkligen på det spår jag vill vara. Jag kommer alltså fortsätta publicera artiklar på hemsidan och skulle vara evigt tacksam om ni kunde ge lite feedback. Jag vill utvecklas och känner att jag är på god väg men jag behöver hjälp. Släng gärna in en kommentar vad ni tycker är bra men även vad jag kan göra bättre och vad jag kan tänka på i nästa artikel jag skriver. Tack på förhand. Ni är bäst!

 

Tankar

Nu kommer jag göra något som inte tillhör vanligheten. Jag kommer blotta mitt inre. Jag pratar inte gärna om mina känslor, jag skäms för att jag känner. Och jag känner ännu mer för att jag skäms. Jag skriver inte det här för att hämta empati hos någon, jag skriver heller inte det här för att ni ska veta. Jag skriver endast för att få mig att öppna mig, för att helt enkelt hjälpa mig själv. Jag har många gånger funderat på varför det händer. Varför får jag ångest? Vad har jag gjort för fel? Är det någon annan som gjort något? Men det finns inga svar. Ångesten bara kommer, den smyger sig på när jag minst anar det.

Första gången jag fick en panikångest attack kommer jag ihåg att jag kände mig så ensam trots att det var mer än 30 personer i närheten. Jag tänkte, hjälp mig någon innan jag kvävs. Jag fick inget syre, jag andades bara på ytan. Det kändes som jag balanserade på en lina när jag i själva verket stod på det planaste golvet med dem stadigaste skorna. Jag var helt övertygad om att jag skulle dö, det fanns ingen återvändo. Hjärtat rusade och blicken flackade och jag var rädd för att göra något okontrollerat. 

Idag får jag ofta ångest attacker och jag vet fortfarande inte hur jag ska hantera det. Jag blir lika rädd varje gång. Jag kan inte vara den glada Linnéa som jag var förut, för jag går på helspänn hela tiden för jag vet att nästa attack kommer att komma men jag vet bara inte när.  Efter allt som hänt så har jag förstått att jag inte är odödlig. Döden har kommit mig så nära. Jag är så rädd att förlora någon. Jag tänker på döden varje dag. Jag är så rädd för att dö. Döden dödar mig.