Linnéa Hedström

Kategori: Vardag och allmänt

Outfit i storm

Tröja - Lager157 // Kjol - Bikbok // Skor - Nude of scandinavia // Väska - Ebay

Så här såg jag ut igår. 'Det var storm och håret flög åt alla håll och ingenting ville sig. Men det blev några bilder i alla fall. Ska försöka lägga ner lite mer tid på att fota outfits. Det är något som jag tycker är bland det roligast att kolla på när det kommer till andra bloggar jag läser. Man behöver dock alltid någon med sig som kan hjälpa till med kameran. Och det är inte alltid man har dem möjligheten.

Skaldjursgryta med saffransaioli

Från dagens lunch. Idag på lunchen åkte jag, mamma och mormor till Öster Mälarstrands krog för att käka. Vi alla tog skaldjursgrytan med saffransaioli. God var dem men mastig, blev otroligt mätt efteråt. Vi hade hoppats på en varm sommardag och en lunch på bryggan men istället blev det storm och svinkallt och vi fick sitta inne. Så typiskt. Efter lunchen åkte vi hem till mamma och jag rensade lite utav mina grejer som jag har kvar där. Måste ta tag i alla kläder och grejer som jag heller inte kan slänga, får sån ångest.

Nu ska jag iväg och träna fotboll. Kram.

Tidig måndagsmorgon

Godmorgon, godmorgon. Då var det måndag igen och idag var jag verkligen uppe med tuppen som man brukar säga. Nog för att jag brukar ha svårt för att sova men dem senaste dagarna har varit extrema. Jag slog upp ögonen redan vid 4 och sedan dess har jag varit vaken. Jag startade morgonen med en tidig frukost och nu när klockan är precis innan 7 är jag redo för ett litet magpass. Ibland kan det vara skönt att vakna tidigt så man får ut det mesta utav dagen men som eftersom jag sovit dåligt under en längre tid vet jag att jag kommer bli dödstrött på eftermiddagen om jag inte får vila någonting på dagen. 

Nu ska jag byta om till lite träningskläder och sen tänkte jag jobba lite med artikeln inför nästa vecka. Tror det kan bli någon i stil med ''trender du inte får missa''. Vi får se, håll utkik.

Off shoulder

Blus, byxor & väska - H&M

Förlåt för min frånvaro här under helgen men jag har haft fullt upp med både det ena och det andra. Jag har spelat match, rensat i min garderob, haft vinkväll samt träffat och umgåtts med mina vänner. Man måste passa på när dem flesta är samlade för inom ett par veckor splittras vi igen och vardagen är tillbaka. 

Ikväll har jag och några vänner käkat på Gränden för att senare åka hem till Vanessa och umgås mer där. Så mysigt att snacka om allt mellan himmel och jord. Imorgon väntar en förhoppningsvis produktiv dag. Jag hoppas att jag kan få mycket saker uträttade. Vill grovstäda lägenheten, skriva lite på nästa artikel samt träna. Är det fint väder vill jag sola också. Men allt kommer jag inte hinna. Det handlar om att prioritera. Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt.

Jag är moderedaktör för...

''Den perfekta lilla svarta - från budget till lyx'' - Direktlänk HÄR

...Klänningar.se. En hemsida som är nischad och inriktar sig på klänningar och klänningstrender. Hemsidan är nyproducerad och ägs utav grundaren till modegallerian. Modegallerian är en shopping portal som har kläder från kända onlinebutiker som nelly.com, stayhard.se och booszt.com. Jag är så otroligt glad att jag fått den här chansen och jag ser fram emot att skriva mer artiklar. Jag har redan hunnit skriva min första artikel och den finns länkad här ovan, in och kika. Hoppas ni gillar den!